Trademax

Om de får säga det själva så är Trademax en av Nordens ledande möbel och inredningsbutiker på nätet. Hur detta ska besvaras kan vara individuellt, men att de är bra och håller ett stort attraktivt sortiment står helt klart. Här har du ett stort företag som under de sista 8 åren har expanderat in på den nordiska marknaden med över 200 anställda och har under den tiden haft mer än 400000 nöjda kunder. Helt enkelt kan så många köpare inte ha fel. Det är något som är lite extra med Trademax. De finns idag representerade med e-handelsbutiker i Finland, Norge, Sverige och Danmark. Deras måtto är att bra möbler och inredning inte behöver vara dyrt. Detta och en bra service med kunnig personal är det som har satt Trademax på den virtuella kartan.

Nu kommer det inte bara vara så att Trademax finns på nätet. Här handlar detta om ett företag som satsat på att synas i alla lägen och på alla platser. Detta kan många svenskar se i och med att det inte finns mindre än 11 landbaserade butiker, där alla kan göra ett besök och se denna möblelleverantör i verkligheten. Hur som helst är det bekvämt att handla sina möbler online, och Trademax har naturligtvis gjort sitt bästa för att även detta ska både synas och kännas. Hos Trademax handlar du möbler för hela hemmet och trädgården samt inredningsdetaljer av hög kvalitet till ett bra pris. Snabba leveranser och bra support är också något som är förknippat med denna bra leverantör av möbler och heminredning online.

Det stora sortimentet hos Trademax

Vare sig du väljer att besöka en av Trademax butiker eller om du vill vara den som handlar möbler online, så står du inför ett stort och komplett sortiment. Med hjälp av denna leverantör kan du skapa precis den stil och trivsel i hemmet som du och din familj önskar. Här kan det gälla nya möbler för trädgården och denna härliga säsong. I det fallet hittar du ett stort sortiment av parasoller, möbelgrupper, enstaka fåtöljer samt även små cafébord och förvaring av dynor för dina möbler.

När du vill smycka ditt hem med inredningsdetaljer och möbler från Trademax, kommer du även där att finna allt du behöver för hemmets alla rum. Här sträcker sig deras stora och breda sortiment av kvalitetsmöbler från sängar och sängbord, till garderober, matsalsgrupper, soffor, fåtöljer och hallmöbler. När du sedan vill smycka detta med elagant eller effektiv belysning hittar du alltid den perfekta lampan för köket, såväl som du finner den dekorativa belysningen i vardagsrummet.

När du väljer att handla online hos Trademax

Naturligtvis kommer alltid det mest bekväma sättet att handla dina möbler hos Trademax att vara online. Här kommer du att kunna garantera samma kvalitet som i butikerna eftersom det handlar om samma företag. Något som också talar för Trademax är att de alltid lämnar fri frakt på dina köp 365 dagar om året. När det gäller snabba leveranser så levereras lagervaror inom 2-6 dagar, och du kommer alltid att ha ett brett val av olika betalningsmöjligheter.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *