Furniturebox

När du ska välja bland alla de möbelbutiker som finns etablerade som webbutiker och säljer sina möbler på nätet, kommer detta kanske inte vara så lätt. Här måste du veta att du verkligen väljer ett företag som levererar det du beställer och som håller den kvalitet de utlovar. En av dessa är Furniturebox som inte bara är en möbelbutik online. Här bedrivs det försäljning av både möbler och inredning, vilket gör att du som väljer denna leverantör kan skapa dig ett komplett och vackert hem för hela familjen. Furniturebox är ett företag som bedriver försäljning av möbler och inredning och grundades redan 2006. Idag finns de etablerade som webbutik och i ett flertal länder i Europa. Vad som gör Furniturebox ännu starkare är att de även finns som fysiska butiker i Stockholm och Göteborg. Helt enkelt kan du lita på att Furniturebox är ett företag som levererar.

Furniturebox har fått många utmärkelser

Redan från starten 2006 så gick det undan för detta virtuella möbelföretag. Här strömmade kunderna till och snart blev Furniturebox ett namn på allas läppar. Idag är Furniturebox ett företag och en webbutik som många använder sig av för att skapa vackra hem och hushåll. Detta har under åren 2014-2016 visat sig i form av en rad utmärkelser. 2014 blev de valda som pristagare av Årets Prestation under Nordic E-commerce Summit. Detta följdes sedan av att de tre år i rad från 2015-2016 blev utvalda som Årets E-handlare i kategorin hem och trädgård av Pricerunner. Allt detta gör att du som söker fina möbler för hem och trädgård samt fina inredningsdetaljer verkligen kan sätta din tillit till denna möbelbutik online.

Detta finner du hos Furniturebox

Hos Furniturebox finner du ett mycket brett sortiment av moderna och klassiska möbler. Här handlar det om att ha skapat ett sortiment av möbler och heminredning som passar alla hem och trädgårdar. Hos Furniturebox finner du allt för sovrum, vardagsrum, kök och barnens rum. Gällande inredningsdetaljer så kommer du att finna allt från modern och trendig belysning till den lilla exklusiva hållaren för hushållspapper i köket. Allt detta kommer du som ser till Furniturebox att kunna handla snabbt och smidigt online utan att det tar någon extra tid i anspråk.

Hos Furniturebox finner du också massor med fina trädgårdsmöbler som alltid håller bästa kvalitet och pris. Detta samtidigt som du finner allt för ditt nya badrum rörande badkar och handfat till den eleganta möbelserien för allt du behöver i detta trivsamma rum. Helt enkelt så blir Furniturebox den enda möbelbutiken du behöver. Glöm heller inte bort att kika i deras fyndhörna, som alltid är fullspäckad med utgående möbler och inredning till kanonpriser.

Så handlar du hos Furniturebox

När du handlar hos Furniturebox så är detta mycket enkelt. Antingen så väljer du att söka dina möbler och din inredning online och registrerar dig som köpare. Ditt andra val är att besöka någon av de fysiska butikerna i Stockholm eller Göteborg. Vilket val du än gör kan du lita på att Furniturebox alltid ger dig en bra kvalitet och en service där du alltid är välkommen med dina frågor.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *